Politica de confidențialitate

SNOP garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către SNOP pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse noutăți și oferte speciale, promoții și evenimente organizate, doar cu acordul prealabil al utilizatorului.

Prin crearea unui cont pe website-ul www.snop.ro, orice client este de acord, în mod automat, cu introducerea informațiilor sale în baza de date pentru promoții, oferte și noutăți.

Utilizatorii pot solicita în mod gratuit ștergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii din baza de date, se va trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date la adresa [email protected]ro .

Prelucrarea datelor cu caracter personal

În concordanţă cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (modificată și completată prin Decizia ANSPDCP nr. 200/2015 și prin Decizia ANSPDCP nr. 99/2018 privind încetarea aplicabilității unor acte normative cu caracter administrativ), SNOP are obligația de a administra, în condiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. 

Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate, a informării prin intermediul campaniilor de newsletter referitor la noutățile SNOP (oferte comerciale, situația contului de utilizator sau evenimente organizate).

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările și completările ulterioare, SNOP are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică, numai pentru scopurile specificate mai jos:

Principii de prelucrare:
  1. Colectarea datelor cu caracter personal se face numai în scopurile specificate, clare și legitime, iar acestea nu sunt prelucrate în alt mod incompatibil cu aceste scopuri.
  2. Datele cu caracter personal trebuie să fie adecvate, relevante și neexcesive în raport cu scopul pentru care sunt colectate și/sau prelucrate ulterior.
  3. Datele cu caracter personal trebuie să fie exacte și, dacă este necesar, să fie actualizate sau șterse în conformitate cu cererile dumneavoastră. Vom lua toate măsurile rezonabile pentru ștergerea sau rectificarea datelor inexacte, incomplete, având în vedere scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate în continuare.
  4. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu se păstrează mai mult timp decât este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate ulterior.
  5. Datele cu caracter personal sunt prelucrate în condiții de securitate și astfel se asigură un nivel de protecție împotriva accesului neautorizat sau ilegal și, de asemenea, în fața pierderii, distrugerii sau deteriorării acestora.
  6. SNOP nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa de e-mail pe website-ul www.snop.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.
  7. Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

SNOP păstrează confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor website-ului www.snop.ro, conform cerințelor Regulamentului European 2016/679.

Categoriile de date personale prelucrate de către SNOP sunt:

  • Pentru persoane fizice: numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa de livrare (domiciliu sau birou) și numărul de telefon.
  • Pentru persoane juridice: adresa de livrare și CUI (în vederea întocmirii facturii fiscale);

Refuzul dumneavoastră de a transmite aceste date determină anularea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai dumneavoastră.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.

Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la la adresa de e-mail [email protected]

Drepturile care pot fi exercitate, în mod individual sau cumulat, de către dumneavoastră, cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal sunt următoarele:

  1. Dreptul de a solicita o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal, aflate în posesia SNOP;
  2. Dreptul de a solicita echipei SNOP să rectifice oricare date cu caracter personal inexacte sau care nu mai sunt de actualitate;
  3. Dreptul de a solicita ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie șterse în momentul în care nu mai sunt necesare SNOP;
  4. Dreptul de a solicita echipei SNOP să vă furnizeze datele cu caracter personal obținute direct de la dumneavoastră și, dacă este posibil, să transmită acele date direct altui operator (dreptul la portabilitatea datelor);
  5. Dreptul de a retrage consimțământul cu privire la prelucrare, în orice moment;
  6. Dreptul de restricționare a prelucrării – în cazul unui litigiu cu privire la corectitudinea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  7. Dreptul de a înainta o plângere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).

Soluționarea litigiilor

Orice litigiu apărut între Client și SNOP va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau la telefon, puteți să vă adresați pentru o conciliere internă, în scris, prin poșta electronică, la adresa: [email protected] În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din România.

Pentru orice sesizări sau observații pe probleme legate de încălcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteți face reclamație la adresa de email [email protected]


Date de identificare SNOP

ȘUMOVSCHI ALINA-IONELA I. INDIVIDUALĂ, cu sediul în Mitocul Dragomirnei, nr. 3, localitatea Mitocu Dragomirnei, jud. Suceava, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. F33/382/2013, CUI: RO 31496509, cod IBAN RO70BRDE340SV77313523400, Banca BRD

Politica cookies

COOKIES necesare sunt fișiere text, care sunt folosite de site-uri pentru eficientizarea utilizării și îmbunătățirea serviciilor oferite. Aceste fișiere le găsiți pe browser-ul dumneavoastră, pe hard disk-ul dispozitivului în funcție de site-urile pe care le vizitați și fac interacțiunea cu acestea mai sigură și mai rapidă, deoarece își pot aminti preferințele dumneavoastră.

Site-ul nostru folosește cookies pentru a vă distinge de ceilalți utilizatori și acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență mai bună atunci când navigați pe site. Datele stocate prin fișierele cookies pe site-ul nostru nu arată detalii personale cu ajutorul cărora să se poată stabili o identitate individuală.
Folosim cookies pentru analizarea traficului pe website și pentru personalizarea conținutului.
Site-ul nu poate funcționa la parametri normali fără utilizarea cookies, fără acestea accesul la zonele securizate ale site-ului sau navigarea în pagina ar fi îngreunată.


Prin folosirea cookies de statistici, putem analiza informații despre modul în care folosiți site-ul nostru și vom ști ce îmbunătățiri putem face.
Conform legii, putem stoca cookies pe dispozitivul dvs., doar în cazul în care ele sunt necesare pentru navigarea pe site. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani. Dacă nu ești de acord cu folosirea cookies necesare funcționării normale a site-ului, va trebui să abandonezi navigarea pe site-ul nostru. Pentru diferite alte tipuri de cookies, este necesar acordul dumneavoastră.

Vă puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, puteţi să blocaţi sau eliminaţi fişierele cookie, fie prin intermediul setărilor browser-ului dvs. web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziţie de terți, sau urmând instrucţiunile specifice pentru categoriile de cookie din secţiunile următoare. În orice situaţie pot apărea probleme legate de utilizarea anumitor părți ale site-ului web dacă dezactivaţi fişierele de tip cookie.

COOKIES pentru Marketing, sunt folosite pentru a stoca vizitele și căutările unui utilizator pe web și a-i afișa anunțuri relevante și antrenante în funcție de căutările recente. Acest tip de cookies sunt utilizate de agențiile de publicitate.
COOKIES Preferințe, permit site-ului să stocheze informații precum limba dvs. preferată sau zona în care vă aflați.
COOKIES Statistice, ne ajută să înțelegem cum interacționează utilizatorii cu site-ul nostru, prin colectarea informațiilor în mod anonim.
Web site-ul nostru poate include funcții de comunicare socială, cum ar fi link-uri către Facebook,Twitter, Instagram, Linkedin sau Youtube. Aceste funcții pot stoca informații și pot activa un fișier tip cookies pentru o funcționare corectă.
Website-ul nostru poate utiliza link-uri către alte site-uri pe care nu le controlăm, prin urmare vă solicităm să citiți cu atenție politicile lor în privința datelor personale și a politicii de confidențialitate.

Google Analytics


Website-ul nostru utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit Website să analizeze modul în care utilizați respectivul website. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dvs. a website-ului (inclusiv adresa dvs. IP), vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dvs. a website-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea website-ului pentru operatorii website-ului și furnizând alte servicii referitoare la activitatea website-ului și la utilizarea internetului.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea și stocarea datelor dvs., sau dacă doriți modificarea sau ștergerea acestora, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

Putem actualiza Politica Cookies și vă vom informa despre modificare prin postarea noii variante pe site-ul nostru la secțiunea “Politica Cookies”.

Vă rugăm să consultați periodic această secțiune, pentru a fi la curent cu orice modificare.

Consimţământul dvs. se aplică următoarelor domenii: www.snop.ro