Website-ul www.snop.ro, numit în continuare www.snop.ro, este proprietatea ȘUMOVSCHI ALINA-IONELA I. INDIVIDUALĂ, cu sediul în Mitocul Dragomirnei, nr. 3, localitatea Mitocu Dragomirnei, jud. Suceava, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. F33/382/2013, CUI: RO 31496509, numită în continuare SNOP.

Folosirea acestui website implică acceptarea termenilor și condițiilor menționate și detaliate mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SNOP iți asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară o notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

SNOP oferă utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe website-ul www.snop.ro. Utilizatorul nu are dreptul de a descărca sau de a modifica și reproduce parțial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor SNOP,  fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătură web – link – către www.snop.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SNOP sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.


1. Dreptul de autor al SNOP asupra informațiilor publicate pe website

Întregul conținut al website-ului www.snop.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SNOP și a furnizorilor săi, fiind apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996 modificată și completată de Legea nr. 74/2018) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Folosirea fără acordul SNOP a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Se permite folosirea website-ului www.snop.ro doar în limitele menționate în prezentul document. Pentru raportarea încălcării legii drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați pe e-mail la contact@snop.ro.


2. Politica de prețuri.

Produsele și serviciile oferite pe website-ul www.snop.ro

Produsele comercializate prin intermediul www.snop.ro se livrează vrac sau în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de bon fiscal sau factură fiscală, conform legislației în vigoare.

Produsele și serviciile prezentate pe website-ul www.snop.ro sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv SNOP iși asumă dreptul de a nu livra un anumit produs în cazul în care nu se mai regăsește în oferta producătorului. Prețurile produselor prezentate se actualizează în timp real, conform celor agreate cu producătorul, și pot fi modificate fără o notificare prealabilă.

SNOP este în prezent plătitoare de TVA.
3. Termenul de valabilitate al produselor

Termenul de valabilitate și condițiile de păstrare ale produselor sunt înscrise pe ambalaj. Toate produsele ambalate, comercializate pe website-ul www.snop.ro, beneficiază de condiții de valabilitate conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producatorului.

SNOP nu este responsabilă de deterioararea produselor în cazul în care acestea nu au fost păstrate în condițiile recomandate.

Orice nemulțumire trebuie semnalată în momentul recepției mărfii la adresa de e-mail contact@snop.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.